• Ref Schiedam
 • Position Test coördinator
 • Company DCMR Milieudienst Rijnmond

Apply Job

You can contact us to apply for this job posting.

Apply

Job Details

DCMR is de milieudienst met de grootste uitdaging in Nederland: de milieukwaliteit bewaken en verbeteren in het meest bedrijvige en dichtbevolkte gebied dat we rijk zijn, het Rijnmondgebied en namens de provincie Zeeland ook voor de Zeeuwse BRZO-bedrijven. Wij zoeken vastberaden naar het ideale evenwicht tussen de ambities van de ruim 27.000 bedrijven die hier opereren en de 1,2 miljoen mensen die hier leefbaar en veilig willen wonen en werken. Dat is balanceren voor gevorderden. Daarom zoekt DCMR betrokken specialisten die hun kennis en vaardigheden willen inzetten voor een betere leefomgeving en die willen groeien tussen professionals.

Kom jij ons testbeleid met vaste hand leiden, onze praktijk professionaliseren en tegelijkertijd meewerken aan een schone, gezonde en veilige leefomgeving?

Wat ga je doen?

Bij DCMR zitten we zelden stil en zeker niet als het gaat om onze vele systemen. Wij treden de veranderingen in de wereld en de eisen die aan ons gesteld worden tegemoet met flinke digitale ambities. Van wijzigingen in bestaande applicaties (bijvoorbeeld als gevolg van de nieuwe Omgevingswet) tot compleet nieuwe (ons digitale register voor vergunningen), wij zien en benutten alle mogelijkheden. Dat levert jou als testcoördinator interessant werk op. Jij bent het geweten van een project of change als het gaat om de kwaliteit van het resultaat. Je brengt de expertise van alle partijen (leveranciers, functioneel en technisch beheerders, projectleiders, key users en de business) én van jezelf bij elkaar in een master testplan en zorgt dat het wordt uitgevoerd. Van de productrisico analyse, de planning en de acceptatiecriteria tot het coördineren van de uitvoering en het vrijgaveadvies, je organiseert het totale testproces met kennis en vasthoudendheid. Ook als er sprake is van hectiek of druk blijf je de voortgang bewaken en rapporteer je op tijd aan de projectleider. Door mee te denken over verbeteringen, proactief contact te onderhouden met de vele betrokkenen en te werken aan draagvlak help je bovendien mee aan de verdere professionalisering van de testpraktijk binnen DCMR.

Wat krijg je daarvoor terug?

De ruimte om alles uit jouw vakmanschap te halen! Van kleine changes tot grote projecten, jij zorgt ervoor dat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat zij software probleemloos kunnen gebruiken. Binnen het zelforganiserende team grijpen we alle kansen voor verbetering met beide handen aan, van digitale transformatie, ontwikkeling van tools tot innovatieve methoden. Plus: jouw werk heeft gevolgen voor de 1,2 miljoen inwoners in de regio die allemaal veel waarde hechten aan een schone, gezonde en veilige omgeving. Inhoud en relevantie: in deze baan komt voor jou alles bij elkaar.

Verder kun je rekenen op:

 • een salaris van maximaal € €4.386,29 bruto per maand (schaal 10, bij een 36-urige werkweek);
 • een aanstelling voor één jaar, die we daarna graag omzetten in een vast dienstverband;
 • een individueel keuzebudget dat je voor verschillende zaken kunt gebruiken (denk aan extra verlof, een 13e maand of een nieuwe fiets);
 • een prima pensioen bij het ABP;
 • flexibiliteit in je werktijden en waar je werkt;
 • faciliteiten om te kunnen werken waar je wilt, zoals een laptop met data-simkaart en smartphone;
 • een reiskostenvergoeding voor als je naar ons kantoor pal naast station Schiedam Centrum komt;
 • een persoonlijk ontwikkelingsbudget van €5.000 per vijf jaar, naar eigen wens in te zetten.

Wat breng je mee?

Je houdt overzicht en stelt prioriteiten, ook als het om je heen hectisch is. Je beweegt mee als het nodig is, denkt in oplossingen en blijft het einddoel in zicht houden. Je kunt de resultaten van jouw testen en het proces analytisch en objectief verwoorden en onderbouwen. Met je vermogen tot samenwerken en je professionele instelling pas je goed in onze operationele omgeving en weet je hoge kwaliteit te halen.

In elk geval heb je:

 • een hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • kennis van T-Map, Agile en projectmatig werken.