Over Interim Deal

Ontwikkelingen in de wereld gaan razendsnel en het wordt steeds moeilijker om hen voor iedere organisatie bij te houden. Interim Deal biedt ondersteuning aan bedrijven die professionals missen. Wij houden ons sinds 2009 bezig met Recruitment & Detachering van professionals. Interim Deal is een ondernemende organisatie met een team dat oog heeft voor detail, innovatief is en over technische deskundigheid beschikt ten aanzien van de sector.

Wat Wij Doen

Het tekort aan specialisten stijgt. Ten gevolge daarvan bestaat onze versterking in dit opzicht zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland. U bent altijd verzekerd van ervaren professionals, die zich thuis voelen in ieder bedrijf en iedere organisatie. Ons streven is dan ook om elke keer weer kwaliteit te bieden aan zowel onze klanten als aan onze kandidaten. Wij doen ons uiterste best om voor elke open vacature een passende gegadigde te vinden. In dit kader vinden wij het als bedrijf belangrijk, dat ons personeel gemotiveerd opdrachten kan uitvoeren, door zichzelf tegelijkertijd te ontwikkelen. Bij Interim Deal kunt u terecht voor professionals uit de ICT, Techniek en Finance die u kunt inhuren, opdat ze bij u op locatie aan de slag kunnen gaan.

Als Interim Deal zorgen wij voor een duurzame match tussen onze kandidaten en klanten. Eenieder heeft zijn eigen achtergrond waarin hij is gespecialiseerd, en op die wijze kunnen wij opdrachtgevers altijd van dienst zijn. Met ons gemotiveerde team werken wij aan verschillende projecten. Hierdoor zijn wij zowel in ambitieuze starters en ervaren leaders geïnteresseerd.