We streven ernaar het bedrijfssucces te versnellen

Het vinden van professionals in de huidige arbeidsmarkt is een uitdagende taak. Gekwalificeerde professionals zijn vaak al werkzaam bij hun huidige opdrachtgever, waardoor het een tijdrovend proces kan zijn om geschikte professionals te vinden die aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming. Wij bieden hierbij een oplossing! Onze dienstverlening omvat het volledig beheren van het wervings-, selectie- en bemiddelingsproces voor professionals, zodat jij je kunt concentreren op het realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Van tijd tot tijd wordt jouw organisatie geconfronteerd met uitdagingen of is er behoefte aan een kwaliteitsimpuls. In deze situaties bieden wij ondersteuning door middel van tijdelijke expertise die jij en/of jouw team nodig hebben. Wij streven naar een samenwerking waarin we nauw samenwerken en pas tot afronding overgaan wanneer het beoogde resultaat is behaald. Vertrouwen speelt hierbij een essentiële rol.

We streven ernaar om zowel zakelijk als individueel succes te versnellen door extra waarden toe te voegen voor zowel onze professionals en onze opdrachtgevers. De diensten die Interim Deal kan bieden, omvatten onder andere

Werving en selectie

We nemen de tijd om grondig te screenen en evalueren, op zoek naar de beste talenten die passen bij jouw organisatie.

Detacheren

Payroll

Zzp-bemiddeling